Microsoft House

«Start making a difference»

Located in one of Zurich's most central hot spots (Paradeplatz), the striking and colorful Microsoft Pop-up House caught attention of passers-by.

Spread across three floors, the Microsoft House connected creativity, curiosity and digital future. 

With combined forces, we transformed this raw location into a unique temporary store, an experience space and an open working area.

With a simple yet integrative approach, a sticker on the window directly asked people to interact and push the button, which then changed the colors of the indoor lighting (see video). 

 

Conception, planning, development and implementation by Campbell & Jones. 

For more information, stats and insights, please contact us.

Client

Microsoft Switzerland GmbH

Date

December 2018 – March 2019

Partner

Pibiri Reich

Nachtlicht

Images

Sarah Vonesch Photography

Video

Procam

  • Black Instagram Icon
  • Schwarz LinkedIn Icon

Sign up for the inside scope!

  •    Campbell & Jones GmbH

  •    Albisriederstrasse 253

  •    Call +41 78 661 86 69

Sitemap: About us / Team / Work / Clients / Contact

© 2019 by Campbell & Jones GmbH. Word!
We speak German, French, English, Spanish, Italian and Japanese.
  • Call
  • Mail
  • Instagram